Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Skrevet av Hilde Løvlien, 24. jun, 2011

Hei Katrine.
Gratulerer med den fine hjemmesida og enda større kattehotell. Det ser veldig bra ut. Vi kommer med Cæsar, tror på mandag 26.6 om formiddagen en gang.

E-post:

hi.loev

@live.no

Skrevet av sissel høitomt, 12. nov, 2010

Hei.
Lurer på om du kan finne en hund som har forsunnet fra oss i trøgstad på lørdag og vi bor i askim. Det er en pettit basset griffon veeden.Han heter Egon

E-post:

@dbmail.no

hoitomt

Skrevet av laila, 15. aug, 2010

Hei Katrine Så flott at du har fått deg hjemmeside,fine bilder i fra katte" hotellet" og veldig positivt at du også nå får et hvilested for dyra som er gått bort.Mange som vil sette pris på det tror jeg.Lykke til videre Katrine..Klem Laila

E-post:

laila

@sigra.no

Hjemmeside:

Skrevet av Anne Torsholt, 29. jul, 2010

Hei Kathrine! Jeg ser du har startet en dyrekirkegård. Så fint. Jeg har kontakt med dyrlegen på Nesodden her jeg bor, da jeg er billedkunstner og lager personlige minnesmerker/gravstøtter til hund og katt. Det startet med at min katt, Tigergutt, døde etter 15 år. Jeg malte et personlig minnesmerke til Tigergutt, med utgangspunkt i hans farger og energi. Graven er i vår hage. Jeg sender et bilde av gravstøtten hans. Kunne vi kanskje inngå et samarbeid, slik at jeg kunne tilby personlige gravstøtter? Jeg er også innen det alternative slik som du, utd. homeopat, og psykoterapeut innen psykodrama. Er opptatt av å formidle det enkelte dyrets energi og spesielle natur i mine minnesmerker. De er relativt beskjedne i størrelse og vil ikke gjøre for mye av seg.
Håper å høre fra deg!
Mvh. Anne Torsholt

E-post:

annet

@online.no

Hjemmeside:

Skrevet av Janne Harridsleff, 27. jul, 2010

Hei Kathrine :)

Tusen takk, for at Simba har hatt det fint hos deg, mens vi var på ferie <3
Simba oppfører seg som om han ikke har vært hjemmefra :)

Sender bilde av Simba, når han ligger i fuglebadet :)

E-post:

j-harri

@live.no